Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τα σπάσαν στον Παναθηναικό;


Εντελώς μόνος του είναι ο Νικόλας Πατέρας μετά τις αποκαλύψεις του κ.Μπέου για τις υποκλοπές συνομιλιών και την συρραφή τους κατά το δοκούν.΅Την στιγμή που επικοινωνιακά ήμασταν από πάνω,ήρθε η γκάφα του Πατέρα με τις κασέτες και δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα΅ είπαν χαρακτηριστικά κύκλοι του Τζίγγερ.


Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ,ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν εμφανίζεται στα τηλέφωνα στον κ.Πατέρα. Ίδια τακτική ακολουθεί και ο κ.Βαρδινογιάννης, καθώς πιστεύουν πως ΅γίνονται αρνητικές αναφορές για τους πράσινους την στιγμή που δεν υπήρχε λόγος΅. Από το www.politicsnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν κοιτάξετε το τρέχον σενάριο όσον αφορά τις επιχορηγήσεις για την επέκταση των μικρών επιχειρήσεων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν προσφέρει άμεσες επιχορηγήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα από την κυβέρνηση, μέσω των οποίων η SBA παρέχει επιχορηγήσεις για δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που μπορεί να πραγματοποιήσει μια μικρή επιχείρηση. Στη συνέχεια, υπάρχουν έμμεσες επιχορηγήσεις με τη μορφή εγγυήσεων δανείων για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιδοτούμενα δάνεια, όπου λαμβάνετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο από την τράπεζα καθώς η κυβέρνηση πληρώνει μέρος του δανείου σας. Ή εάν αθετήσετε την πληρωμή του δανείου σας, η κυβέρνηση πληρώνει την τράπεζα για λογαριασμό σας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και επιχορηγήσεις μέσω του κ. Pedro και της εταιρείας χρηματοδότησής του. Προσφέρουν δάνειο με επιτόκιο 2%, το οποίο είναι πολύ προσιτό. Ως ιδιοκτήτης νεοσύστατης επιχείρησης, πρέπει απλώς να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
    Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro στο pedroloanss@gmail.com / Κείμενο Whatsapp: +1 863 231 0632 για δάνεια.
    Τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή